Bidra till föreningsverksamheten

Så här kan du bidra! 😊

 1. Prata om föreningen
  – och om Enneagrammet, så klart 😉. Den som bor i Sverige och är intresserad av Enneagrammet gör skillnad redan genom att gå med i föreningen.
 2. Bidra ekonomiskt
  Pengarna som ideella föreningar har att röra sig med kommer i princip från medlemsavgifterna. Därför är föreningen förstås hjälpt av rena ekonomiska bidrag. När du ger ett sådant bidrag kan du anmäla på inbetalningen om pengarna ska öronmärkas för någonting särskilt  eller gå till allmän föreningsverksamhet. Observera att föreningen fortfarande har friheten att använda pengarna till något annat om det syfte du vill öronmärka dem för inte är eller blir aktuellt. Du bidrar genom att betala in till pg 62 33 31- 6, swisha manuellt till 123 436 82 54 eller swisha genom att använda QR-koden till höger.
 3. Bidra till nyhetsbrevet
  Har du tips om poddar, litteratur eller andra saker som kan intressera andra medlemmar? Hör av dig till webbansvarig Cicci Lyckow Bäckman.
 4. Ordna egna aktiviteter
  Om du vill ordna en lokal medlemsträff, gå in på Enneagramföreningens sida på Facebook och tipsa om ditt event, träff eller aktivitet där. Du kan också höra av dig till Cicci, så lägger hon upp ditt evenemang i kalendern här på hemsidan.

Har du spanat in medlemsrummet?

>