Anna

Namn: Anna Bolin
Styrelsepost: Ordförande
Enneagramtyp: Fyra med Femmaflygel
Dominerande instinkt: Självbevarande


Anna berättar: Det var först när jag gick en introduktionskurs för Cicci Alwin 2015 som jag fastnade för Enneagrammet, flera gånger tidigare hade jag kommit i kontakt med det, till och med köpt en bok 2006, men inte riktigt fastnat. Jag tyckte först att det var fel på symbolen och att Enneagrammet liknade astrologi. Efter att jag hört Cicci prata var jag fast. Jag ville lära mig allt och jag ville lära mig nu.

Det som fick mig att fastna var att det hjälpte, jag insåg att det jag ofta trott varit ”fel” på mig faktiskt bara var att jag och den andra personen uppfattar saker olika, vilken lättnad! Jag förstod också att trots att ordning, struktur och rutiner oftast är en trygghet för mig (4:ans trygghetspil till 1) är det inte en universallösning och att man inte måste lösa konflikter genom att gå till botten och reda ut allt, som känns så rätt och naturligt för mig.

Jag jobbar med Enneagrammet så mycket jag kan, roligast tycker jag det är att ha kurser för personer som verkligen vill jobba med personlig utveckling enskilt eller i en relation. Dessutom är jag oerhört intresserad av enneagramsymbolen, kopplingar till matematik, geometri och skillnaden mellan Enneagrammet och andra typologier/personlighetsmodeller.

Jag hoppas att medlemmarna ska ställa krav på oss i styrelsen – berätta vad du vill att vi ska arbeta för!

Hemsida: www.9annagram.se

Har du spanat in medlemsrummet?

>